GİRESUN / MERKEZ - Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Okulumuzda bayram havası esmeye devam ediyor.

FARKINDAYIZ

Dünya Otizm Farkındalık Günü, Birleşmiş Milletler üyesi ülkeler tarafından her yılın 2 Nisan günü, dünya genelindeki otistik spektrum bozukluğuna sahip insanlarla ilgili farkındalık oluşturma amacıyla belirlenen özel bir gündür. Bu günü okulumuz etkinliklerle  geçirmiştir. Okulumuzda etkinlikler sırasında yardımcı olan üniversite öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Orman haftası etkinlikleri kapsamında geçen yıl  diktiğimiz taflanların bakımını yaptık.

Mrt

21 Mart 2011 tarihinden beri 21 Mart, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olarak ilan edilmiştir. Okulumuzda herkesi, tüm Down sendromlu bireylerin hayata eşit katılması için onların yanında yer almaya davet ediyoruz..

Okul Sporları Atletizm Giresun İl Şampiyonasında öğrencilerimizden
Atletizm gençler down 100m 1. Fatih TUZCU
                                               2. Mustafa KAYGUSUZ.
Atletiz genç kızlar mental 100m ve 200m de 2. Sedanur AY

Medine Çekiç Gülle atmada 2.

Genç erkekler Otizm 100m ve 200m Enes BUCAK 1. Olmuşlardır.
Yine Okul Sporları Masa Tenisi Giresun İl Şampiyonasında Öğrencilerimizden
Mustafa KAYGUSUZ    1.
Fatih TUZCU                2.
İbrahim Serhan ŞENEL 3.     olmuşlardır.
Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmen ve antrenörlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Vellerimizle birlik ve beraberlik içinde bir arada verilen tarih ve saatlerde film izleme etkinliklerimiz yapılmaktadır.

Mrt

Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi  Dr. Öğr. Üyesi Cansu ÇOBANOĞLU OSMANLI yapılan etkinlikle tüm velilerimizin sorularını cevapladı. Doktorumuza çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Psikolog Duygu Nur Tiryaki Kesikoğlu ve Sosyolog Merve Beşikci  tarafından yapılacak etkinlik 8 Şubat Perşembe günü saat 13:00'te tüm velilerimizin katılımı ile gerçekleşmiştir. Aile ve Sosyal politikalar tarafından planlanan eğitimler aşağıdaki tabloya uygun olarak gerçekleştirilecektir.Doktorlarımızın eline emeğine sağlık. Teşekkür ediyoruz.

Mrt

Güre Özel Eğitim Uygulama III. Kademe ailesi olarak okulumuzun sera bölümünde öğrencilerimizle birlikte sukulent, salon çiçeklerinden ve kaktüslerimizin üretilmesi ve yetiştirilmesine devam edilmektedir. Öğrencilerimizle beraber kullanıldığımız ortak yaşam alanlarınıda güzelleştirmek için çalışmalar yapılmaktadır. Biz büyük bir aileyiz.

Mrt

Birleşmiş Milletler tarafından resmi olarak 1977'de kabul edilen "Dünya Kadınlar Günü", cinsiyet eşitliği, kadınların siyasi ve sosyal yerinin geliştirilmesinin yanı sıra konu hakkında farkındalık oluşturulması amacıyla her yıl 8 Mart'ta kutlanıyor. Okulumuzda da bugün kadınlarınlarımızı mutlu ederek kutlanmıştır.

Mrt

Kendi kahvaltılarını kendileri hazırlayan öğrencilerimizin ve öğretmenimizin ellerine sağlık.

Mrt

Kış ayının meyvelerini tüketerk sağlıklı besleniyoruz. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin eline emeğine sağlık.

Ara

Dünya Engelliler GünüBirleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Bu günde Dünya çapında organizasyonlar düzenlenmektedir. Bizim okulumuzda da 3 aralık farkındalığımızı göstermek amacıyla müzikler ve okulumuz bünyesinde etkinliklerle sevgi ve neşeyle geçirilmiştir.

Kas

Çocuklarımızın fiziksel ,bilişsel ve sosyal büyüme şartlarının geliştirilmesi, okulda ve kurumlarda çalışanlar ve öğrencilerimizin hareketli yaşama teşviki için Beden Eğitimimi Öğretmenimiz Vedat DOĞAN önderliğinde sabah sporları yapılmaktadır.

Kas

İmkansız Hayali Sen Zafer yapınca
Umut maviye boyandı bakışlarınla
Egemenlik milletindir şarkılarıyla
Kurduğun Cumhuriyet tam yüz yaşında

Okulumuzda 31 Ekim Günü bütün okul olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladık.