GİRESUN / MERKEZ - Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Mrt

Kış ayının meyvelerini tüketerk sağlıklı besleniyoruz. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin eline emeğine sağlık.

Ara

Dünya Engelliler GünüBirleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Bu günde Dünya çapında organizasyonlar düzenlenmektedir. Bizim okulumuzda da 3 aralık farkındalığımızı göstermek amacıyla müzikler ve okulumuz bünyesinde etkinliklerle sevgi ve neşeyle geçirilmiştir.

Kas

Çocuklarımızın fiziksel ,bilişsel ve sosyal büyüme şartlarının geliştirilmesi, okulda ve kurumlarda çalışanlar ve öğrencilerimizin hareketli yaşama teşviki için Beden Eğitimimi Öğretmenimiz Vedat DOĞAN önderliğinde sabah sporları yapılmaktadır.

İmkansız Hayali Sen Zafer yapınca
Umut maviye boyandı bakışlarınla
Egemenlik milletindir şarkılarıyla
Kurduğun Cumhuriyet tam yüz yaşında

Okulumuzda 31 Ekim Günü bütün okul olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladık.

Kas

Başka okula tayin olan Müdürümüz Ferhat ARSLAN  ve emekli olan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ediz ANAFOROĞLU için okulumuzca veda yemeği düzenlenmiştir. Arkadaşlarımıza yeni yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Kas

Son yıllarda hızla artış gösteren meme kanserine farkındalık oluşturabilmek adına bir kaç yıl önce ekim ayı meme kanseri farkındalık ayı olarak ilan edildi. Bizde okul olarak Hemşiremiz Mukaddes YAKAN'ın öndenliğinde meme kanserine karşı "FARKINDAYIZ" diyoruz.

Kas

Öğrencilerimizin aileleri  Fonksiyonel Tıp Uzmanı Ayşe Ülkü SERÇEMELİ  tarafından;

* Beslenmede nelere dikkat edilmeli

* Diyet sağlıklı olasrak nasıl yapılır.

* Faydalı olan besinler nelerdir.

* Zararlı olan besinlerler  nelerdir vb. gibi konularda bütün velilerimiz bilgilendirilmiştir.

Ayşe Hanıma emekleri ve samimiyeti  için bütün içtenliğimizle teşekkür ediyoruz.

Ekm

Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe Okul Aile Birliği  Genel Kurulu  28.09.2023 tarih ve 09 sayılı kararı gereği belirlemiş olduğu gündem maddeleri doğrultusunda 10.10.2023  Çarşamba günü saat 10:30'da okulumuz Yemek Salonunda  toplantı yapılmıştır.Toplantımıza katılan ya da katılamıyan bütün velilerimiz sitemizin üsteki Okul Aile Birliği kısmından toplantıyla ilgili ayrıntılara bakabilirler.

Ekm

Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe  idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapacaklarımız, geçmişte yaptıklarımız ve en önemlisi öğrencilerimiz için en iyisini yapmak için sene başı kurul toplantımız yapılmıştır.

May

2022-2023 eğitim öğretim yılı Özel Eğitim Okullarımız ; Giresun Özel Eğitim Okulu ve Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu III.Kademe okullarının yıl sonu sergisi belediye önünde Giresun il Milli Eğitim Müdürü Ertugrul TOSUNOĞLU , Müdür Yardımcısı Ergin AYBAR, Şube Müdürü İsmail BABÜR , Okul Müdürleri , öğrenciler ve velilerin katılımıyla açıldı. Cumartesi gününe kadar açık kalacak olan sergiyi gezen Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul TOSUNOĞLU Özel Eğitim Öğrencilerinin hazırlamış olduğu ürünleri inceledi, Sayın TOSUNOĞLU yapılan çalışmalar ile ilgili Öğretmenleri, Öğrencileri tebrik ederek yapılan çalışmalar ile ilgili ; ilimizde bulunan özel eğitim okullarımızda öğrenim gören özel eğitim öğrencilerimizin fırsat verildiğinde neler yapabileceklerinin bu sergi de göz önüne çıktığını söyledi. İlimiz bünyesindeki Özel Eğitim okullarımızın her anlamda desteklendiğini öğretmenlerimizin özenle , sabırla ve üstün gayretlerle çalışmalar yaptıklarını, bu serginin de bunun bir göstergesi olduğunu belirterek yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.

May

okulumuzda velilerimize yönelik eğitim kapsamında ergenlik dönemi ile alakalı okul hemşiremiz Mukaddes YAKAN ve rehber Öğretmenimiz Yasar AKSU tarafından eğitim verildi.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle okulumuzda öğleden önce belediyemizin düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldı.Öğleden sonra ise öğretmen ve öğrencilerimizin düzenlediği etkinlik  pasta kesimi ile tamamlandı.

Mrt

9-A Sınıfımız Bağımsız Yaşam Becerileri dersinde kendi ihtiyaclarını karşılamak için çalışıyor.

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısını okulumuzda gerçekleştirdik...

Ara

okulumuz Öğrencileri Hamdi Bozbağ Anadolu lisesinde öğrenci ve öğretmenlere yönelik 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle farkındalık oluşturulması bu engelli çocul-klarımız fırsat verildiğinde neler yapabilceklerini göstermeleri ve toplum içerisinde onların da var olduğunun farkındalığı için etkinlik düzenlendi.